SPOILED NEWS

Elon Musk: Σχολίασε σε βίντεο της Ελένης Τσολάκη

Viral έχει γίνει το σχόλιο του Elon Musk κάτω από μια ανάρτηση στο Χ που ουσιαστικά φαίνεται ο τρόπος που ενημέρωνε για τον καιρό πριν 10 χρόνια η Ελένη Τσολάκη.

Ο Elon Musk σχολίασε θετικά στην ανάρτηση για τον χαμογελαστό και εύθυμο τρόπο παρουσίασης του καιρού. Βέβαια η Ελένη Τσολάκη δεν είναι μετερεωλόγος αλλά ο τρόπος που ενορχήστρωσε την παρουσίαση της πριν από 10 χρόνια δεν έμεινε απαρατήρητος από πολλούς ξένους οι οποίοι το αναδημοσίευσαν αρκετά στο tik tok.

Μάλιστα ένας πολυεκατομμυριούχος ο Joey Mannarino απάντησε στο σχόλιο του Μάσκ και είπε ότι εάν το τρέξει σωστά θα γίνει δισεκατομμυριούχος η Ελένη Τσολάκη.

Η Ελένη Τσολάκη στην εκπομπή της σχολίασε αυτή την τοποθέτηση του Μάσκ λέγοντας

“Με χιόνια και με σκόνη και με αέρηδες, πάντα αισιοδοξία. Έτσι μάθαμε να τραγουδάμε πριν από 10 χρόνια και, να, που έρχεται το σωστό timing! Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω… Έχει γίνει χαμός και με έχουν πάρει τηλέφωνο άνθρωποι που είχα καιρό να μιλήσω”.

“Άρχισαν να μου σκάνε προχθές κάτι μηνύματα. Λέω καμιά τρολιά θα είναι, άστο να πάει. Και μετά, όσο περνούσε η ώρα, άρχισαν να μου στέλνουν κι άλλοι, και λέω δεν μπορεί να συνεννοήθηκαν όλοι μαζί. Μετά νόμιζα ότι δεν είναι ο επίσημος λογαριασμός του Έλον Μασκ. Ορίστε, ήρθε η στιγμή να φτάσει ο καιρός εκεί που του αξίζει!” σχολίασε η γνωστή παρουσιάστρια.

About Ντορέττα Δημητρίου (67 Articles)
Δημοσιογράφος

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading