SPOILED NEWS

Episode 6: ‘’The One We Meet Again/The One I lose You..Again’’

Σααν να χαθήκαμε νομίζω ε? Εντάξει εγώ και μόνο εγώ φταίω για αυτή τη χάλια κατάσταση όμως όταν είσαι φοιτητής μαθαίνεις με τον δύσκολο δρόμο πως δεν μπορείς με τίποτα με τίποτα μα με τίποτα να είσαι συνεπής ΣΕ Τ Ι Π Ο Τ Α. Και ως ‘’σοφός’’ ‘’άνδρας’’ μαθαίνω από τα λάθη μου (a.k.a. το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού) δεν θα δώσω άλλες υποσχέσεις για ραντεβού και τέτοια. Θα προσπαθώ να γράφω όσο συχνότερα μπορώ και εσείς (αν θέλετε) θα μπαίνετε εδώ όποτε μπορείτε για να διαβάζετε.. Τις σκέψεις ενός τρελού J

Το σημερινό επεισόδιο έχει να κάνει με την συνάντηση, την συνάντηση δύο ή περισσότερων ανθρώπων. Επειδή όμως τα μαθηματικά είναι κάπως περίπλοκα ας μείνουμε στα δύο άτομα. Άτομα που χάνονται και ξαναβρίσκονται στις ατελείωτες ώρες της ζωής τους. Χάνονται συνειδητά και ασυνείδητα, πραγματικά και νοητά.

falling-apart

Τι σημαίνει τελικά το ‘’χαθήκαμε’’ ? Ποιος το επέλεξε και ποιον ρώτησε?

Φυσικά μια τέτοια κατάσταση μπορεί να την επηρεάζουν πολλοί παράγονται που αν αθροιστούν και από τα δύο άτομα να είναι άπειρη. Κοιτώντας βαθύτερα δεν βλέπετε κι εσείς αυτό που , νομίζω, διακρίνω κι εγώ. Η επιθυμία χάνεται….

Ερωτική επιθυμία, φιλία, συναδελφο-σύνης και κάθε είδους επιθυμία. Χάνεται ,που λέτε, αυτή κι έτσι δύο άτομα απομακρύνονται. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Πραγματικά έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, δεν είναι περίπλοκα  ούτε απαιτούν πολύωρες συζητήσεις και αναλύσεις.

Είναι οι ίδιες οι σχέσεις που την καθορίζουν την επιθυμία και πώς αυτή θα μπορεί να εξελιχθεί. Μπορείς να χαθείς, να βρεθείς με άλλους ανθρώπους και τελικά να γυρίσεις εκεί από όπου ξεκίνησες. Μπορείς αν θέλεις να το κάνεις συνέχεις όλο αυτό. Ακόμη μπορείς να χαθείς, και να μην ξανακοιτάξεις πίσω! Το σίγουρο είναι πως αν χαθείς ΕΣΥ μόνο αποφασίζεις  πώς και αν θα ξαναβρεθείς.

Φαντάζομαι είναι λίγο μυστήριοι οι άνθρωποι που θέλουν να χάνονται όποτε το έχουν ανάγκη και να ξαναβρίσκονται επίσης όποτε εκείνοι το νιώθουν. Μην τους κακολογείτε ωστόσο. Αυτό που εγώ έχω παρατηρήσει σε αυτούς είναι η αδυναμία. Η αδυναμία τους να έχουν την ανάγκη να βρίσκονται δίπλα σου. Χάνονται και μαζεύουν δυνάμεις, ελευθερίας και ανεξαρτησίας. Όταν νιώσουν γεμάτοι ξαναεμφανίζονται. Φυσικά εσύ πρέπει να αποφασίσεις αν θα τους δέχεσαι κάθε φορά κάνοντας άνω κάτω την ζωή σου στην εκάστοτε φάση της ή δεν θα τους επιτρέψεις να ξαναβρεθούν.

Είναι περίεργος ο τρόπος που δείχνει το ενδιαφέρον του κάποιος. Και υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι εκεί έξω. Για αυτό ίσως είναι δύσκολο να βρεις τον άνθρωπο αυτόν που θα σε ‘’ανεχτεί’’..γιατί αυτό σημαίνει πως θα ανεχτεί τον κάθε διαφορετικό τρόπο που έχεις για την αντιμετώπιση πολλών πραγμάτων.

Τελικά, τελικά όμως τί έχετε καταλάβει? Θα σας πω εγώ… όποιος πραγματικά θέλει μένει πραγματικά δίπλα σας και δεν χάνεται. Η έννοια του ‘χάνομαι’  όμως μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Σκεφτείτε το.

αρχείο λήψης

ΠιΕς: Ε ναι, δεν τον λες και λόγο με συνοχή! Τα έγραψα κάπως περίεργα αλλά εσύ θα καταλάβεις…

ΠιΕς (2) : Αυτό είναι το σάουντρακ του σημερινού επεισοδίου, γιατί ταιριάζει και γιατί ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΛΛΗΜΑ με τον τυπάκο :

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading