SPOILED NEWS

Episode 3 ‘’ The One We Learn About The Important People‘’

Χάνουμε ανθρώπους από τη ζωή μας συχνά. Αυτοί μπορούν να χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Οι πρώτη κατηγορία είναι αυτή των ΑσήμανταΣημαντικών! Η δεύτερη είναι των ΣημαντικάΣημαντικών!

Θα εξηγηθώ..

Οι άνθρωποι της πρώτης κατηγορίας είναι αυτοί που πιστεύαμε πως είναι αξιόλογοι, που νιώσαμε να τους έχουμε ανάγκη, που θεωρήσαμε πως αγαπήσαμε ή έστω ταιριάξαμε και ήμασταν χαρούμενοι δίπλα τους. Όλα αυτά τα νιώσαμε όντως ΑΛΛΆ επιφανειακά. Βρεθήκαμε μαζί τους σε μια δύσκολη της ζωής μας. Υπήρξαμε ευάλωτοι!

Κοιτάζοντας Πίσω

Όταν εκείνη έφυγαν (ή τους διώξαμε) δεν μπορέσαμε να αντιληφθούμε την σημαντικότητα ή την ασημαντότητα τους. Στη δύνη των πραγμάτων τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. ΤΩΡΑ όμως αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχει σημασία που δεν υπάρχουν στη ζωή σου. Πως είσαι καλύτερα χωρίς αυτούς …ΓΙΑΤΙ μαζί τους δεν υπήρξες αυτός που πραγματικά είσαι. Όχι γιατί δεν σε άφησαν αλλά γιατί το επέλεξες.. Και το επέλεξες γιατί υποσυνείδητα ήξερες πως δεν τους έχεις παρά μόνο επιφανειακά ανάγκη.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν πρόκειται για χάσιμο  χρόνου.. Τώρα είσαι ένα σκαλοπάτι πιο κοντά στο να μπορείς να ξεχωρίζεις την δεύτερη κατηγορία των ΣημαντικάΣημαντικών!

αρχείο λήψης

Οι άνθρωποι αυτοί δηλαδή…. Οι άνθρωποί σου! Ο ίδιος σου ο εαυτός! Η γεμάτη ζωή σου εξαιτίας τους! Είναι οι ΦΙΛΟΙ εκείνοι που αλλάξατε μαζί! Που κοιτάζεστε και νιώθεις πως η αγάπη του για σένα είναι τόσο ΣημαντικάΣημαντική. Αυτοί που είναι εκεί για σένα. Που θέλεις να σε δουν στα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ σου για να γελάσουν μαζί σου και να σου φτιάξουν τη διάθεση. Αυτοί που θα σου πουν πράγματα που φοβάσαι να παραδεχτείς που δεν ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ στον ίδιο σου τον εαυτό, παρά μόνο σε αυτούς.

bff-blair-blair-waldorf-gossip-girl-motherchuckerr-tumblr-com-quotes-favim-com-48571_large (1)

Κοιτάζοντας Πίσω

Ακόμη και αυτοί οι άνθρωποι, χάνονται από τη ζωή σου. Απομακρύνονται ή τους διώχνεις. Υπάρχει όμως μια σημαντική διαφορά από τους ‘’χαμένους’’ της πρώτης κατηγορίας… Όταν φεύγουν παίρνουν μαζί τους ένα ΣημαντικάΣημαντικό κομμάτι σου. Συνεχίζεις τη ζωή σου ΟΜΩΣ αυτό που λείπει το αντιλαμβάνεσαι και το αποζητάς γιατί καμιά ευτυχία σου δεν είναι ολοκληρωμένοι χωρίς εκείνους. Χωρίς τον ΣημαντικάΣημαντικό Καλύτερο σου Φίλο.

Αυτό που σου προτείνω είναι να αφήσεις τον εγωισμό και να του ζητήσεις συγγνώμη ακόμη κιαν δεν φταις εσύ. Θα το καταλάβει.. Και θα ολοκληρωθείς!

ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

gossip-girl-love-quotes-5

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ

Γιατί το πιστεύω πως δεν είναι θέμα έρωτα το άλλο σου μισό είναι θέμα φιλίας. Και αν το βρεις ίσως το αντιληφθείς αργότερα από ότι θα έπρεπε όμως αξίζει για αυτό να κάνεις ο,τιδήποτε περνά από το χέρι σου.

Καλώς ή κακώς οι έρωτες θα έρθουν  και θα φύγουν εκείνη ή εκείνος θα είναι σε όλα αυτά δίπλα σου. Θα ‘ναι εκείνος που θα ενώσει τα κομμάτια σου. Εκείνος που θα σε κάνει να γελάσεις, και να γελάς. Εκείνος που σε καταλαβαίνει πιο πολύ από όλους τους ανθρώπους γύρω σου. Εκείνος που είσαι ελεύθερος μπροστά του. Και μαζί του είσαι ευτυχισμένος ακόμη κιαν όλα πηγαίνουν Χ Α Λ Ι Α!

      Αν δεν είναι αυτό το άλλο σου μισό? Τότε τι είναι?

Κάποια γεγονότα, κάποιες πράξεις μας απομακρύνουν από τους ΣημαντικάΣημαντικούς. Χάνουμε την ελπίδα μας σε αυτούς θεωρώντας πως κάναμε λάθος. Βαθιά μέσα μας όμως ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε πραγματικά αυτούς που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ αγαπάμε…. τους καλύτερούς μας φίλους!

tumblr_n3nymrTk311rx61nzo1_500

  • Καλή Εβδομάδα σε ΟΛΟΥΣ ☺

ΠιΕς: Το post αυτό είναι αφιερωμένο σε κάποιους από τους ΣημαντικάΣημαντικούς Ι&Π.

ΠιΕς (δύο) : Το σάουντρακ αυτού του είναι :

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading