SPOILED NEWS

Το περιοδικό SPOILED άλλαξε !

Όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει το περιοδικό Spoiled άλλαξε design εδώ και καιρό αλλά με αφορμή αυτό θα ήθελα να γράψω δυο λόγια…

Ακόμα θυμάμαι τον εαυτό μου απο μικρό παιδί να ξεφυλλίζει άρθρα, εφημερίδες , περιοδικά και να ιντριγκάρομαι απο την αρθρογραφία σε όλα τα είδη της.

Ακόμα θυμάμαι το πρώτο λεπτό που μου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσω ένα διαδικτυακό περιοδικό πρίν απο 3 χρόνια έχοντας ήδη το μπλογκ απο τα τέλη του 2009.

Ακόμα θυμάμαι το πόσο πάλεψα , τις ώρες που καθόμουν πάνω απο ένα λάπτοπ για να δω πώς θα το κάνω , για να βρω ένα όνspoiled_magazine_2_p2ομα , για να ονειρευτώ πώς θα είναι. Μου έρχονται πολλές ιδέες και αυτό εύχομαι να μη σταματήσει ποτέ. Άλλες μπορώ και τις υλοποιώ άλλες όχι αλλά κάποια στιγμή γίνονται και αυτές.

Ακόμα θυμάμαι με τί ζήλο καθόμουν και έφτιαχνα το σχέδιο του πώς θα είναι. Άρχισα να ψάχνω κάποιον να μου φτιάξει την ιστοσελίδα και τον είχα πληρώσει μη ξέροντας πολλά…Τελικά πέρασα πολλά κύματα γιατί η σελίδα είχε πολλά προβλήματα , ο άνθρωπος που είχε πληρώσει δεν ήταν εκεί και γενικά πολλά….

images

Ακόμα θυμάμαι πως κάθε δυσκολία με έκανε να μαθαίνω κάτι παραπάνω. Απο πουθενά χωρίς να έχω σπουδάσει προγραμματισμό έμαθα να χρησιμοποιώ HTML,έβγαλα άκρη φτιάχνοντας το περιοδικό απο την αρχή μόνη μου. Ποτέ μην εμπιστεύεσαι άλλον για κάτι που μπορείς να κάνεις καλύτερα μόνος σου.

Ακόμα θυμάμαι τα ξενύχτια μου και τα πάντα…Με έχουν γεμίσει τόσες εμπειρίες και τόσα πράγματα που ούτε να δούλευα σε άλλη εταιρεία θα είχα μάθει.

Ακόμα θυμάμαι τα πρώτα βήματα του περιοδικού

Ακόμα θυμάμαι τα άγχη μου , τις ανησυχίες μου αλλά συνάμα την ελπίδα μου και το ζήλο μου  για αυτό.

Και αυτό που παίρνω τώρα απο όλους εσάς που έχω κάνει μια ομάδα απο όλη την Ελλάδα με κάνει χαρούμενη απο κάθε τι άλλο! Με κάνει να σας πω οτι πρέπει να κηνυγάτε τα ονειρά σας. Πρέπει να ονειρεύεστε …Δεν ξέρετε ποτε!

Το περιοδικό αγαπήθηκε απο όλους και σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου . Δεν το περίμενα..

Το περιοδικό έχει γίνει αντικείμενο έρευνας σε μεταπτυχιακή εργασία, έχει κερδίσει απίστευτο κοινό που μπαίνω και το βλέπω και δεν ξέρω πώς να σας ευχαριστήσω.

Σκέφτομαι τόσα πολλά πράγματα , ονειρεύομαι τόσα πολλά που ελπίζω κάποια απο αυτά να τα φέρω είς πέρας και να τα πραγματοποιήσω!

Εδώ στο περιοδικό γινόμαστε όλοι μια παρέα , ο καθένας μαθαίνει πράγματα απο τον άλλον και όλοι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για δημιουργικότητα.

Έγινα φίλοι με πολλούς και αισθάνομαι πολύ χαρούμενη για αυτό. Γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό!

Με πολλή πολλή αγάπη ❤ ❤

Χριστίνα Γεωργοπούλου

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading