SPOILED NEWS

Episode 8: The One About Spring Hasn’t Arrived Yet

Ioanna Petridou


images28
μετράει ο Μάρτης και άνοιξη δεν έχουμε δει ακόμη! Την τελευταία φόρα που τα.. ‘’είπαμε’’ καλώς ορίζαμε την άνοιξη αλλά μάλλον κάπου χάθηκε στο διάστημα που μεσολάβησε. Πολύ βροχή, αρκετό κρύο και καθόλου άνοιξη! Τι συνέβη άραγε φέτος και η άνοιξη δεν μας κάνει την χάρη?

Μήπως όλοι δεν φερθήκαμε καλά κ αυτός είναι ο τρόπος να μας γίνει μάθημα?? Δεν ξέρω!

Νομίζω όλοι αγαπάμε την γκριζάδα του χειμώνα και  ειδικότερα μετά το καλοκαίρι  την αποζητούμε κιόλας. Γιατί έτσι είμαστε οι άνθρωποι, δεν θέλουμε το πολύ ακόμη και αν κάποιες φορές το ξεχνάμε αυτό που έχουμε πραγματικά ανάγκη είναι η ισορροπία. Όπως έλεγαν και πολύ παλιότερα ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ (χωρίς το παν που πολλές φορές χρησιμοποιούμε λαθεμένα J )  Θέλουμε λοιπόν, γαλάζιο καλοκαίρι, κίτρινο φθινόπωρο, γκρι χειμώνα και χρωματιστή άνοιξη. Σωστά διαμορφωμένα μέσα στους 12 μήνες του χρόνου. Και τώρα αυτή η ισορροπία κλονίζεται!

Μήπως θα κάνουμε και Πάσχα με ομπρέλες?

Ήρθε κι επίσημα πια η ώρα να ΜΠΕΙ πραγματικά η άνοιξη! Το αποφασίσαμε εμείς εδώ στο SPOILED και αυτό αρκεί. Για αυτό ό,τι και αν κάνετε, όπου και αν είστε, ο,τι κιαν έχετε σχεδιάσει διαβάζοντας αυτό το επεισόδιο θα πάτε στο κρεβάτι σας και θα σκέφτεστε ότι θα ξυπνήσετε σε ΜΙΑ ανοιξιάτικη μέρα.

Νομίζω , δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τη δύναμη της σκέψης μας αλλά αυτή είναι μια μεγάλη συζήτηση που θα κάνουμε, υπόσχεση, σε άλλο επεισόδιο.

Λοιπόν, ας καταφέρουμε να φέρουμε την ΑΝΟΙΞΗ και όλα τα άλλα θα έρθουν σιγά σιγά! Θα παραθέσω εδώ φωτογραφίες από όλον τον κόσμο για να δούμε πόσο όμορφες είναι οι πόλεις όταν υπάρχει παντού η αγαπημένη μου εποχή. Που φέτος δεν την έχω χαρεί ακόμη!

EnJoy ❤

florentia-anoiksi

 

 Φλωρεντία 🙂 

konstantinoupoli-anoiksi

Κωνσταντινούπολη, Αγ. Σοφία

agios-patrikios-st-patrick-doublino

Δουβλίνο, Αγ. Πατρίκιος

amsterntam

Άμστερνταμ

boudapesti

Βουδαπέστη

parisi-aifel-anoiksi

 

Παρίσι, Πύργος του Άιφελ

 

ΠιΕς: Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τον συνδυασμό ΑΝΟΙΞΗ+ΤΑΞΙΔΙΑ. Σάουντρακ το λεγόμενο, γιατί υπάρχει παλιό-νέο κόλλημα!

ΠιΕς 2 : Αύριο ξυπνάμε ΑΝΟΙΞΗ ε!!!! Μην ξεχνάτε :*

Βόλος,  28 Μαρτίου 2015

Πετρίδου Ιωάννα

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

1 Trackback / Pingback

  1. Episode 9: “The One Dedicated To Girls/Part 2” | Spoiled

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading