SPOILED NEWS

NYFW: Streetstyle Trends

Στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης βλέπουμε αυτά που θα γίνουν trend της επόμενης σεζόν , αυτά που θα αγγαλιάσει πρώτα η αφρόκρεμα και έπειτα θα ”επιβάλλει” στους κοινούς ανθρώπους.

Πλέον όπως ξέρουμε η αφρόκρεμα αποτελείτε απο fashion bloggers , πιο πριν απο fashion editors και ακόμα πιο πρίν απο την Άννα , ποιά Άννα; Την Wintour ,ντε !

Για να δούμε λοιπόν ποιά είναι τα κομμάτια που έγιναν trend !

Παπούτσια με γούνα

ny2

Aυτά τα παπούτσια απορώ γιατί έγιναν μόδα τον τελευταίο καιρό όπως απορώ πώς βγήκαν πρίν απο 2 χρόνια . Κάποιοι τα φορούν…Η ερώτησή μου είναι , το πόδι πρέπει να ιδρώνει πάρα πολύ σε αυτά τα παπούτσια και εάν δεν πλένονται (πρακτικά μιλάω τώρα ) , μπορεί να προκαλέσουν μύκητες. Θέλω να πω οτι εκτός οτι δεν είναι όμορφα εξωτερικά , δεν έχουν καμία πρακτικότητα. Άσε που όταν περπατάς τόσα μικρόβια θα κολλάνε στο γούνινο που ακουμπάει στο δρόμο (ίου ) …..

images

Oversized πουκάμισα τα οποία είναι και μοδα τα τελευταία χρόνια αλλά συνεχίζουν ….

αρχείο λήψης (2)

 

Το informal με το formal , το sport με το formal , ο συνδυασμός των πάντων είναι trend .

image2

Τα πάντα δηλαδή . Εμένα προσωπικά δε μου αρέσουν τα sport αλλά πραγματικά ούτε και τα τακούνια , παλιά τα φόραγα τόσες ώρες και τώρα δεν μπορώ ούτε 1 ώρα να τα βάλω. Δεν ξέρω εάν φταίει και το οτι τώρα πλέον χρησιμοποιούν και φθηνά υλικά κτλ κτλ οπότε δεν είναι και τόσο στέρεα. Καλύτερα τα αθλητικά , μην παθουμε απο τώρα τίποτα….

 

Tα Dior γυαλιά ηλίου ..

12011193_874500855932796_3774928087084200046_n

songofstyle

Patches 

streetstyle14112-web

ChiaraFerrangiPatchesSS16NYFW (1)

theblondesalad.com

Leather Jackets 

NYFW-Οι-καλυτερες-street-style-εμφανισεις-savoir-ville-7-634x1024

Κλασικά το δερμάτινο έχει την τιμητική του κάθε χρόνο την τελευταία δεκαετία . Το φοράμε με τα πάντα το χειμώνα και φθινόπωρο .

 

 

 

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

1 Comment on NYFW: Streetstyle Trends

  1. Bravo, πραγματικά αποτυπώσατε τα sos μust haves του φθινοπώρου !!! Ειδικά το pic best Friend leather jacket έχει εξαπλωθεί στο internet virusly!!! 🙂

    Like

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading