SPOILED NEWS

WE DREAM (the full photoshoot)

181293_463021970442695_1456201160_n (1)

Όταν ονειρεύομαι (σημαίνει οτι )γεμίζω την ψυχή και το μυαλό μου με χρώματα , αρώματα και χαμόγελα.

Όταν ονειρεύομαι είμαι μαχητής και αγωνιστής στη ζωή!

Όταν ονειρεύομαι διαλύεται η καταχνιά και η ομίχλη της αδράνειας και της απραξίας και ενεργοποιείται καλύτερα ο μηχανισμός της δράσης και της δημιουργικότητας .

 DSC_8349 DSC_8363 DSC_8370 DSC_8380 DSC_8382 DSC_8417 DSC_8423

Όνειρα υπάρχουν πολλά διαφορετικά και ποικίλα.

Δέν έχουν σύνορα και περιορισμούς.

Όνειρα κάνει ο κάθε άνθρωπος απο τον πιο αδύναμο στον πιο ισχυρό.

Τα όνειρα δεν έχουν διακρίσεις.

Σε όποια γωνιά της γης και αν ρίξεις το βλέμμα σου σε Ανατολή – Δύση – Βορρά – Νότο οι άνθρωποι μεγαλώνουν κάνοντας όνειρα.

Απο μικρά παιδιά ταξιδεύουν μέσα στα παραμύθια και τη μουσική .Ο καθένας με το δικό του τρόπο δίνει τη μάχη για τη ζωή μέσα απο τα όνειρα που κάνει γιατί αυτά αποτελούν τον πολύτιμο λίθο για την επίτευξη των στόχων του και την πραγματοποίηση των επιθυμιών του .

Ο καθένας μας στέλνει στον άλλον μηνύματα  για τα όνειρά του με ένα χαμόγελο , με μια χειραψία, με ένα λουλούδι, με μια φωτογραφία , με μια λέξη , με μια ματιά.

Βαδίζουμε στο μονοπάτι της ζωής και αφουγκραζόμαστε τις μυστικές φωλιές που μας παρακινούν να ανιχνεύσουμε τα όνειρά μας.

Αντικρίζουμε τη θάλασσα , τον ουρανό , τα δάση, και μοιραζόμαστε με αυτούς τα μυστικά που κρύβουν τα όνειρά μας.

Αναζητάμε την αλήθεια στα όνειρά μας , αναζητάμε το δικό μας «χρυσόμαλλο δέρας» για να προσεγγίσουμε τη δική μας «Τροία».

Τα όνειρα διαγράφουν το ταξίδι τους .Μας δείχνουν έναν προορισμό και τον ακολουθούμε. Όταν με επιτυχία φθάνουμε στο τέρμα , τότε τα όνειρά μας πραγματοποιούνται , παίρνουν σάρκα και οστά .Και αισθανόμαστε νικητές .

Όταν όμως αντιμετωπίζουμε «Συμπληγάδες και Κύκλωπες » , όταν τα κύματα μας θαλασσοδέρνουν , μπορεί τα όνειρά μας να μη βγούν αληθινά. Και τότε ένα δάκρυ κυλάει απο το μάτια μας.

Ακόμα και τότε , θα νοιώσουμε δυνατοί , γιατί θα έχουμε παλέψει (με τα όνειρά μας) έστω και αν θα αισθανόμαστε μια γεύση τρικυμίας στα χείλη μας και στην ψυχή μας.

Τα όνειρα έχουν δύναμη –μας κρατάνε στη ζωή και μας ομορφαίνουν .

Να μην ξεχνάμε όμως οτι τα όνειρα είναι εύκολο πολλές φορές να γίνουν αγριοτριαντάφυλλα με αγκάθια και χρειάζονται προσεκτικούς χειρισμούς για να μη μας πληγώσουν. Έχουν εξωτική ομορφιά που μας σαγηνεύουν και μας παρασύρουν σε κόσμους μακρινούς , μαγικούς και ταυτόχρονα μας κάνουν να πονέσουμε και να πληγωθούμε όταν δεν πραγματοποιούνται .Ακόμα, όμως και σε αυτή την περίπτωση , αισθανόμαστε τυχεροί γιατί η γεύση του ονείρου οδηγεί πιο κοντά στην ευτυχία και στην αλήθεια της ζωής.

photographer:  Tasos Karapanagiotis

συμμετέχουν οι  Χριστούλα Μητροπούλου , Άννα  , Χριστίνα Γεωργοπούλου , Μηνάς Αττάρα , Στέλλα Παπαγκότση , η Κατερίνα Χριστοδούλου

Περισσότερα εδώ!

BACKSTAGE

DSC_8325

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

1 Trackback / Pingback

  1. Happy Birthday Life In Style !! | SPOILED

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading