SPOILED NEWS

Episode 9: “The One Dedicated To Girls/Part 2”

Ioanna Petridou

Εεεεεεεε πόσο ευτυχισμένη είμαι? Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ ότι εμείς οι spoilers φέραμε την άνοιξη! Μπορείτε να το πιστέψετε? Στις 30 Μαρτίου ήρθε η Άνοιξη Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ επειδή εμείς τη φέραμε! Είδατε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η δύναμη της σκέψης ΣΑΣ! Αφού τώρα ξέρετε… αξιοποιήστε την!

Στο σημερινό επΕΙσόδΙο όπως προδίδει ο τίτλος του θα αφιερώσουμε στα κορίτσια. Συγγνώμη αγόρια αλλά κι εγώ κορίτσι είμαι και ξέρω πως αυτό το post θα τους αρέσει πολύ J

Κορίτσια μου, μια λέξη θα σας πω: Π Α Π Ο Υ Τ Σ Ι Α. Ολόκληρο το επεισόδιο 9 θα αναφέρεται σε παπούτσια!

 «Έχω πολλά ζευγάρια παπούτσια..» δεν είπε ΠΟΤΕ καμιά γυναίκα. Και  μεταξύ μας πολύ καλά έκανε. Με μια τόσο τεράστια βιομηχανία παπουτσιών πώς θα καταφέρει κάποια από εμάς να αποκτήσει κάποτε ΑΡΚΕΤΑ ζευγάρια παπούτσια. Ας μην κοροϊδευόμαστε…

Είναι τόσα πολλά και τόσο όμορφα και τόσο διαφορετικά και για τόσο διαφορετικές στιγμές και outfits τα παπούτσια που μπορούμε να έχουμε οπότε δεν θα έχουμε ποτέ μα ποτέ μα ποτέ αρκετά! Θα σας δείξω εδώ ποια είναι, κατά την άποψή μου, τα must have shoes στη συλλογή σας αλλά και πιο εξεζητημένα από γυναίκες που το στυλ τους με ενέπνευσε Carrie Bradsaw τύπου και τα λοιπά…

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν

MustHaveNo1 : H κλασσική μαύρη  μυτερή γόβα

k

 

Η γόβα αυτή είναι κλασσική, ωστόσο υπάρχουν χιλιάδες παραλλαγές της  που δείχνουν το πόδι σου πιο σέξυ και θηλυκό. Επιπλέον υλικά, σχοινάκια, μπαρέτα, τρουκς, διαφορετικά κοψίματα. Ορίστε κάποια παραδείγματα :

This slideshow requires JavaScript.

 

 

MustHaveNo2: Nude ψηλοτάκουνη  γόβα για να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε σικ εμφανίσεις

ad

 

MustHaveNo3: Το ankle μποτάκι που πάει με όλα

fgh

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μποτάκια υπάρχουν πάααααρα πολλά! Πιστέψτε με. Μπορείτε να έχετε διαφορετικού τύπου και κοψίματος και όλα να πηγαίνουν με όλα και κάθε ώρα της ημέρας. Όπως :

This slideshow requires JavaScript.

MustHaveNo3:  Τα ευκολοφόρετα sneakers, φίλες μου.

ss

Απλά και καθημερινά, ωστόσο μπορείς να βρεις και μοναδικά κομμάτια που δίνουν στυλ στο καθημερινό outfit σου. Σαν και αυτά :

 

 

Υπάρχουν κι άλλα MustHave φυσικά στην ντουλάπα σου αλλά, εμείς επικεντρωθήκαμε στα πιο σημαντικά, κατά την άποψή μου! Τώρα… ένα MustHave για κάθε γυναίκα είναι το γνωστό και ως statement παπούτσι ! Ένα πολύ ιδιαίτερο παπούτσι που  ταιριάζει απόλυτα σε σένα και όχι σε όλες. Αυτό που όλες οι γυναίκες θα ζήλευαν. Εγώ έχω πάρει κάποιες ιδέες από ‘ιερά τέρατα’ της μόδας, μέσω από τηλεοπτικές σειρές, από τη μουσική σκηνή και φυσικά τον κόσμο της μόδας. Για να δούμε :

Carrie Bradsaw (Sarah Jessica Parker) : Και τα δύο ονόματα συνδέονται με την ανιδιοτελή αγάπη για τα μοναδικά κομμάτια παπουτσιών που υπάρχουν εκεί έξω. Η Carrie  με την τρέλα της για τα Manolo Blanik και η Sarah  με τη δική της σειρά SJPShoes  παραδίδουν μαθήματα στυλ στα statement παπούτσια. Μπορούν να εμπνεύσουν πολλές γυναίκες .

 

carrie

Όπως βλέπετε η Carrie είχε παραπάνω από ένα statement παπούτσια. Ωστόσο το αγαπημένο μου είναι, αυτό στον κόκκινο κύκλο, πιο συγκεκριμένα  εκείνο που φόρεσε στο ρομαντικό ραντεβού με τον Big στο πάρκο, που τελικά έσπασαν τα νερά της Charlotte πάνω σε αυτά…

This slideshow requires JavaScript.

 

Blair Waldorf (Leighton Meester) : Όσοι έβλεπαν το Gossip Girl ξέρουν πολύ καλά την Queen B. Την ταραχώδη και εκκεντρική προσωπικότητα της αλλά και το υπέροχο στυλ της. Η αγάπη της για τη μόδα ήταν εμφανής από νωρίς στη σειρά. Ήταν το πάθος της και ο τρόπος που εκφραζόταν. Ακόμη και ως μαθήτρια ήταν στιλάτη με ένα συντηρητικό τρόπο που εκτιμώ πολύ. Χωρίς αμφιβολία κι εκείνη είχε πολλά περισσότερα από ένα statement παπούτσια, χάρμα οφθαλμών.

This slideshow requires JavaScript.

 

Τότε στην πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, όταν η Blair βρήκε τον πρίγκιπά της φόρεσε το καταπληκτικό φόρεμα του  Oscar De La Renta και τα ακόμη πιο υπέροχα-μοναδικά περιεργοχρωμα σάπιο μήλο υπέροχα statement . Πόσο υπέροχα μοναδικά είναι αυτά τα παπούτσια?  Μην ρωτάτε, είναι Christian Louboutin <3.

 

Negin Misarheli : Είναι μία πολλά υποσχόμενη και όμορφη Ολλανδέζα fashion blogger. Η ζωή της είναι μόδα. Καθημερινά εργάζεται για αυτό! Το σημαντικό είναι πως υπηρετεί διάφορα στυλ και φυσικά αγαπάει πολύ τα παπούτσια. Όταν η εβδομάδα μόδας έφτασε σπίτι της, στο Μιλάνο, η Negin ήταν εκεί φυσικά και την πρώτη μέρα φόρεσε τα statement παπούτσια της.

 

 

This slideshow requires JavaScript.

Μαίρη Συνατσάκη : Δεν θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό στοιχείο. Η αγαπημένη μου και κοινώς αποδεκτά καλοντυμένη Μαίρη, λατρεύει τα παπούτσια. Τώρα τελευταία έχει  μια ιδιαίτερη προτίμηση στα παπούτσια της μοναδικής και σχετικά  νέας σχεδιάστριας  που ΜΟΝΟ statement shoes δημιουργεί βγάζοντας τον καλύτερο tacky εαυτό μας.

 

Sophia Webster, shoes.

Ήταν απολαυστικό να δημιουργώ αυτό το post κι ελπίζω να το απολαύσετε κι εσείς. Κορίτσια! Συγγνώμη αγόρια. Μπορείτε να δημιουργείτε μόνες σας ένα μοναδικό στυλ και να μην ντρέπεστε για καμία στιλιστική επιλογή σας. Είστε ιδιαίτερες και το στυλ σας πρέπει να το τονίζει αυτό.

Love.

Fashion.

Shoes.

Women.

 

ΠιΕς: Δύσκολη επιλογή, καλή ακρόαση, το λεγόμενο σάουντρακ

Αφιερωμένο, you do, you really DO!

X, Ιωάννα

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading