SPOILED NEWS

Episode 7: ‘’ The One We Say Hallo to spring’’

imagesΕπιτέλους, ακόμη και θεωρητικά, επιτέλους ΉΡΘΕ. Ήρθε η άνοιξη! Μετά από έναν άσχημο, καιρικά, χειμώνα τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς. Εδώ στο Βόλο η άνοιξη μπήκε με μια υπέροχη μέρα μετά από μια σειρά βροχερών, μουντών και γκρίζων ημερών. Σήμερα από το πρωί ο ήλιο έλαμπε και η θερμοκρασία ανέβηκε. Ωστόσο εγώ πέρασα τη μέρα, κάνοντας εργασία με τις ταλαίπωρες φίλες μου!

Βέβαια δεν σας γράφω για αυτό, σας γράφω γιατί παρατήρησα μέσα μου πράγματα από τη μικρή μου διαδρομή από το σπίτι έως τη φίλη μου.  Βγήκα λοιπόν έξω και είχε μια ηλιόλουστη μέρα, και όσο περπατούσα σκεφτόμουν πόσο γρήγορα πέρασε και αυτή η χρονιά. Τι έκανα πέρυσι τέτοιο καιρό και τι θα ήθελα να κάνω τώρα. Σκέφτηκα πως είναι ώρα να ξε-αραχνιάσουμε και να ανέβουμε λίγο ψυχολογικά.

Είναι μια ευκαιρία λοιπόν, τώρα που μπήκε η άνοιξη να δούμε τα πράγματα λίγο φωτεινότερα. Λίγο πιο αισιόδοξα και πιο ηλιόλουστα όπως άλλωστε απαιτεί και η εποχή. Σίγουρα θα έχετε ακούσει την επερχόμενη κακοκαιρία αλλά ακριβώς αυτή είναι και η πραγματική ζωή.

images (2)

Έρευνες λένε πως ο καιρός καθημερινά επηρεάζει κατά πολύ την διάθεση των ανθρώπων. Άρα πια δεν έχεις δικαιολογία να είσαι πεσμένος/πεσμένη εφόσον μπήκε η άνοιξη. Αυτό που εγώ προτείνω είναι να κάνετε όμορφες βόλτες στους ανθισμένους δρόμους, και τις χρυσαφένιες μέρες. Με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν γιατί τελικά αυτό είναι που μετράει.

Ξέρω πως έχετε τις δουλείες σας, τις υποχρεώσεις σας την τρελή σας καθημερινότητα, αλλά αν δεν ξεκλέβεις λίγο χρόνο από την αγχωτική ζωή θα νιώσετε μεγάλη ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή. Αυτό το λέω γιατί οφείλετε στον εαυτό σας να βρίσκεται, να δημιουργείτε χρόνο μέσα στη μέρα σας να κάνετε αυτό που πραγματικά εκφράζει την ψυχή σας. Να κάνετε αυτό που σας φέρνει κοντά με τους φίλους σας, την κοπέλα σας, το αγόρι σας, τους γονείς σας.

images (1)

Διάβασα κάπου  πως αν θέλεις να πηγαίνει καλά η μέρα σου πρέπει την στιγμή που ξυπνάς να βάζεις κάτι στο μυαλό σου και μέχρι το τέλος της ημέρας να το υλοποιείς.

Όλα αυτά τα λέω γιατί μπήκε η άνοιξη, άρχισε να μυρίζει το γρασίδι και ο ήλιος να ομορφαίνει τις μέρες μας και εμείς ακόμη κατσουφιάζουμε για μικροπράγματα, και χάνουμε στιγμές. Στιγμές που δεν θα ξαναγυρίσουν, στιγμές που θα αναζητούμε στο μέλλον.

Χαμογελάστε, βγείτε έξω, ζήστε την κάθε στιγμή όλο και πιο ενθαρρυντικά με περισσότερο πάθος και εσωτερική χαρά. Με αυτούς που σε κάνουν να γελάς, που σε κάνουν να περνάς όμορφα και δυνατά, αξέχαστα. Ό,τι κιαν έγινε τους περασμένους μήνες  ξέχασέ το και χαμογέλα και εσύ στην άνοιξη που μόλις ήρθε στη ζωή σου. Και αν δεν ήρθε επέβαλε   της ΕΣΎ να έρθει στη ζωή σου!

Μην ξεχνάς αυτούς που αγαπάς!!!

Χαρούμενη Άνοιξη

αρχείο λήψης (1) (1)

ΠιΕς : Ε εντάξει το λεγόμενο, σάουντρακ δεν θα μπορούσε να ήταν άλλο από αυτό.

https://www.youtube.com/watch?v=0K4tatMSaqQ
αρχείο λήψης (2)

Bόλος, 1.3.2015
Ιωάννα Πετρίδου

About spoiledmagazine (582 Articles)
Case Study in ASSOE University

Leave a comment

Discover more from Spoiled Magazine

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading