SPOILED NEWS

Palm Royale: Η νέα σειρά και η αλήθεια στην κοινωνία των rich&famous το 1970

Η νέα σειρά Palm Royal έχει τραβήξει τα βλέμματα καθώς περιλαμβάνει το κομμάτι της μόδας, τα σκάνδαλα και την επιθυμία μιας γυναίκας να μπει στον κύκλο των πλουσίων.

Ο άντρας της είναι κληρονόμος της Νόρμας, μιας πλούσιας socialite της εποχής του 1970, το μόνο και βασικό κληρονόμο. Αυτό κινητοποιεί τη γυναίκα του να μπει στον κύκλο και να κάνει μάλιστα τα πάντα για να γίνει αποδεκτή.

Αυτές είναι οι κυρίες του «Palm Royale», της νέας σειράς με αστέρια από το Apple TV+ που έκανε πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου και διαδραματίζεται στο Παλμ Μπιτς.

Η σειρά βασίζεται στο μυθιστόρημα “Mr. and Mrs. American Pie” by Juliet McDaniel. Στο «Palm Royale» πρωταγωνιστεί η Kristen Wiig ως Maxine Simmons, μια αουτσάιντερ απελπισμένη να εισχωρήσει στην κοινωνία του Palm Beach το 1969.

Πρώτος στόχος της: να ενταχθεί στην ελίτ λέσχη Palm Royale. Ενώ μια εναρκτήρια εναέρια λήψη δείχνει το The Bath & Tennis Club στη South Ocean Boulevard, η αρχιτεκτονική που χρησιμοποιείται σε πιο κοντινές εξωτερικές και εσωτερικές λήψεις θυμίζει το μεσογειακό στυλ του The Everglades Club στη Worth Avenue.

Εκεί λοιπόν αρχίζουν οι πλοκές, οι αποκαλύψεις, τα σκάνδαλα τα οποία πλαισιώνονται στην εποχή του 1970 μέσα στον πλούσιο κύκλο του Palm Beach και στους διάσημους φιλανθρωπικούς χωρούς. Στη σειρά παίζει και ο Ricky Martin.

Ποια είναι η αλήθεια λοιπόν πίσω από την εν λόγω σειρά σε μια εποχή που ο κλειστός κύκλος των πλουσίων του Palm Beach διοργάνωνε τα περίφημα φιλανθρωπικά γκαλά;

Εγγράψου με το email σου για να διαβάσεις το υπόλοιπο άρθρο

Subscribe to continue reading

Subscribe to get access to the rest of this post and other subscriber-only content.

About Ντορέττα Δημητρίου (67 Articles)
Δημοσιογράφος